Lot & Cas Straatmuziek en Spuitverf

In het najaar van 2022 vertrokken Lot (Postma) en ik in ons rijdende huis ‘het beestje’ vanuit Amsterdam op zoek naar vertraging, onverwachte ontmoetingen en muzikale verbindingen. Onderweg spelen we op pleinen, in smalle straten en bij cafés nummers die we mooi vinden, die ons ontroeren of waar we los op kunnen gaan. Daarvoor putten we uit de werelden van de jazz, jaren 60 pop, Europese folk en volksmuziek uit niet-westerse muziekculturen zoals Syrie en Brazillie. We ontmoeten andere (straat)muzikanten waarmee we jammen en muzikale ideeën uitwisselen. Zo is ons repertoire constant in beweging en groeit het elke week dat we onderweg zijn. Hoewel we vaak niet lang op dezelfde plek blijven is het mogelijk om ons te boeken voor een feest of gelegenheid. Daarvoor zijn we bereikbaar op +31 6 47544325.

Naast de muziek maken we met sjablonen en spuitverf ansichtkaarten die we verkopen tijden onze straatsessies. De ontwerpen daarvan zijn gemaakt door Lot.

Albufeira, Portugal november 2022
Albufeira, Portugal november 2022
Santiago de Compostella, oktober 2022

nl_NLNederlands